PONTERGROUP
Regisztrációhoz katt ide..!!

 Egy kis szünet útán, újra indul a pontszerzés.

Most mindent megszerezhetsz ingyen, amire szükséged van. Nem kell a zsebpénzedet kuporgatnod, hogy egy menő laptop-ra tegyél szert.. A legújabb őrűletre te is Jelentkezhetsz..!!

A Neked megküldött hirdetéseket, ha elolvasod, akkor hirdetésenként 1 pontot ír jóvá a rendszer. A jóváírás akkor történik meg, amikor a megnyitott oldalon eltöltöttél legalább 1 percet. Ezt egy óra hitelesíti.
Amennyiben egy adott nap minden kiküldött hirdetését elolvasod, abban az esetben megkapod az Te csoportodba tartozó hirdetést olvasó felhasználók után is a pontokat. A felhasználók után járó pont, hirdetésenként 0,25 pont.

 PONTERGROUP

Regisztráció itt..!!

PONTER REGISZTRÁCIÓ

Egy kis segítség, hogy könnyebben boldoguljál a Ponter-be.

-Regisztrálj, és jelentkez be. Látsz egy

-Főoldalt, ahol az aktuális híreket láthatod, és a Top listát a pontgyűjtők táborából.

-Katalógus, ahol pdf file-ban megnézheted, mit is kapsz a pontjaidért.

-Gy.i.k., a szabályzat, és a sürűn előforduló kérdésekre kaphatsz választ.

-Hirdetőknek, ha te szeretnél reklámozni, akkor annak feltételei, és lehetőségei.

-Fórum, ahol megoszthatod a véleményed, informálodhatsz, cseveghetsz.

-Webiroda, ez a hely neked a legfontosabb. Itt tudod megnézni az adatlapodat, a csapatodat, pontjaidat, innen tudsz küldeni ajánlásokat, és itt tudod a hirdetéseidet megnézni, amiért ugye kapod a pontokat. A hirdetésekből kiválasztod a dátumot, és ott megnyitódik az aznapra kapott hirdetésed. Pár napra visszamenőleg is meg tudod nézni, ha még nem tetted meg. A pirossal kiemelt hirdetésre kattintasz, és megkezdődik a pontod olvasása, egy visszaszámláló mutatja mennyi ideig kell az oldalon tartozkodnod hogy járjon érte a pont. Ha megvan, a vissza utasítással, visszatérhetsz a hirdetésekhez. Ha már megnézted a hirdetésed, nem tudod újra betölteni az oldalt, azt fogja kiírni, hogy a hirdetésed lejárt. Sikeres pontgyüjtést..!!

Itt a link-nél regisztrálhatsz is.. PONTERGROUP

PONTER.HU

Internetesmunka

Címkék: játék ajándék ponter pontvadász pontergroup

A bejegyzés trackback címe:

https://pontvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr392041752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
LinkTÁR-TOP
süti beállítások módosítása