Póker bajnok 3D-ben PKR

 2010.07.02. 21:36

Ingyenes játékok közül kiemelném a PKR-t.!!

Nem csak póker, hanem Casinó, és még Áll az alkú játék is van benne..

Nekem már nagy sikereim vannak a PKR-en.. és aki erre elhivatott, és még nem játszott 3D-ben csak ajánlani tudom.. És a legfontosabb. hogy mindezt ingyen kiprobálhatod.. Nincs más dolgod mint rákattintasz a képre, és ingyen letöltheted a PKR programját. Mert ez úgye egy elég nagy program,ami a gépeden fut, és online összeköttetésben van. A letöltés után kezdődhet az adatlapod kitöltése, ami fontos.. Hogy meglegyen a címed, és az pontosan, mert jár 3 havonta PKR magazin, és a PKR pontjaidért is vásárolhatsz mindenféle terméket, amit postáznak a megadott címre.. Tehát legyen meg a címed, E-mail-ed..

A bejeltkezéshez meg kell adnod az USERNAME, és a PASSWORD-öt. Az USERNAME, nagy betűvel kezdödhet.. Erre figyeljünk.

És aztán jöhet a saját karaktered (avatar) megformálása.. Nagyon mókás tevékenység..

A nem, a testalkat, az arc...S majd a ruhatár.. :)

Lehetöségünk lesz zseton trükkök elsajátítására, amit PKR pontokért kaphatunk, mint ahogyan egyéb kiegyészítőket, vagy ölözéket.

A játék menete, PLAY Money(Játékpénz), és REAL Money(Valodipénz), és azon belül is választhatunk Cash Game, Sit&Go, és tornament.. A játéktipusok pedig Texas Holdem, Omaha, és Omaha Hi/low..

A befizetésekre, nagy bonúszokat kapunk.. Ami lehet a befizetett pénz 100%-a.

Építsd fel a Bankroll-odat itt a Pkr-en..

Kezdéshez katt a képre..!!
  Építsd fel a saját Bankroll-odat.!

Katt a képre..!!

 

Címkék: póker pkr.com

A bejegyzés trackback címe:

https://pontvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr252126053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
LinkTÁR-TOP
süti beállítások módosítása