Pontvadász a PontPark-kal

 2010.05.30. 11:35

 

 

Értékes ajándékokért, s egy új közösségért csatlakozz a PontPark-hoz.

Csak annyi dolgod van, hogy megnéz néhány hirdetést, válaszolj a napi kérdesre, és már kapod is a pontokat. Levelezz, fórumozz, s ismerd meg az újabb lehetőségeket interneted segítségével, amik csak rád várnak. Ezzen felül a PontTipp is a rendelkezésedre áll (Lottó), ami segít a pontjaid megugrásában.. Hát miért ne probáld ki..!??

Az játék honlapja

Jelenleg négy lehetőséged van pontszerzésre.
Minden nap az első belépés után kaphatsz pontot, ha a felhasználói információs sávon lévő ikonra kattintasz. Ezt a lehetőséget minden nap megkapod, de naponta csak egyszer!

Pontot szerezhetsz még hirdetések megtekintésével is. A PONTVADÁSZ menüpont alatt lévő Hirdetések kártyára kattintva érheted el őket. A feltüntetett számú pont-ot akkor kapod meg, ha a megadott ideig nézed a hirdetést. A hirdetés megtekintése után egy ellenörző kódot kell beírnod. Ha a kód helyes máris tied a pont! Hibás kód esetén újra meg kell tekintened a hirdetést.

A napi kérdés megválaszolása után is van lehetőséged pontok szerzésére. Ha figyelmeztető üzenetet látsz, ügyelj a helyes válaszra! Jó válasz esetén a pont a tied. Hibás esetén viszont nem jár a pont!

Pontszerzési lehetőség még a meghívás! Minden meghívás után kapsz egy pontot, ha a meghívott fél beregisztrál! (FIGYELEM dupla regisztrációt figyelmeztetés nélkül, visszaállíthatatlanul törlünk!)

A Komposztálóba beküldött és ELFOGADOTT tartalom után jár 0.1 pont.

Idővel számos további lehetőséged lesz pontszerzésre. Légy türelemmel.

Itt elkezdheted a pontok gyűjtését..!!!

Címkék: játék pont pontvadász pontpark

A bejegyzés trackback címe:

https://pontvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr692041872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
LinkTÁR-TOP
süti beállítások módosítása